Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tolvai Reni elmondta, a sztárok sokszor miért nem ismerkednek civilekkel

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ennek is megvan a maga oka, és Tolvai Reni nagyon őszintén beszélt erről a sokakat foglalkoztató kérdésről.

Gyakran láthatjuk azt, hogy a sztárok, hírességek, ismert emberek a saját köreikből ismerkednek. Ritkább, amikor sztárként nem egy másik ismert emberrel jön össze, ami sokak számára furcsán hat, és nem feltétlen szimpatikus.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Ezzel kizárhatják azokat, akik adott esetben sokkal ideálisabbak lehetnének, ugyanakkor egy híresség oldalán élni az életet nem olyan egyszerű. Valójában zűrös tud lenni, főleg, ha a sztár állandó középpontban van.

Erről sok ismert ember tudna beszélni, és ez mindig is problémát jelentett. Manapság mindez még nehezebb, mert a közösségi médián keresztül csak úgy záporoznak az üzenetek és a különböző reakciók.

„Az ismertebb emberek miért nem ismerkednek szerinted sima, átlagos hétköznapi emberekkel?” – érkezett a kérdés Tolvai Renihez, az Instagram oldalán, amire szintén válaszolt, teljesen egyenesen.

„Mert körülbelül egy két-három napig tartana a dolog. Nem egy álom egy ismert ember párja lenni. Melyik hétköznapi ember viselné jól, hogy több ezer üzenetet kapsz, próbálkozást és másképpen vagy kezelve, mint ő az élet minden területén? Gondolom, ez az egyik oka, túl sok konfliktus.” – válaszolt Reni, aki Tóth Andi bejelentéséről is elmondta a véleményét.