Tolvai Reni egy nagyon szexi szelfivel kívánt boldog húsvétot

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Hujber Dávid

2021.április.5 - 04:12

A sztárok is igyekezték kihasználni a lehetőséget, hogy kellemes húsvéti ünnepeket kívánjanak követőiknek.

Részben kegyes volt velünk az időjárás húsvétkor, hiszen a hét folyamán többször is meleg idő fogadott bennünket, majd ugyan egy nagyobb lehűlés következett, aminek sokan nem örültünk, így sem panaszkodhattunk igazán.

Ez a húsvét azonban más volt, mint a korábbi években, hiszen a koronavírus semmire nincs tekintettel, így az ünnepekre sem. Nem szabad megfeledkeznünk erről, mert ellenkező esetben hatalmas árat fizethetünk ezért.

Ha most kitartunk, akkor annál hamarabb szabadulunk a láthatatlan ellenségtől, és később minden újra a régi lehet. Ez az, amit igazán akarunk, és ha már eddig bírtuk a nyomást, akkor ez a kis idő már nem tehet nekünk keresztbe.

Nehéz szavakat találni Kim Kardashian új bikinis képeire

Noha a nagy családi események elmaradtak, odakint a friss levegőn vígan barangolhattunk a szabályokat, korlátozásokat betartván. A sztárok közül szinte mindenki aktív volt a közösségi médiában, és igyekeztek kellemes ünnepeket kívánni.

Így tett Magyarország egyik leghíresebb énekesnője, Tolvai Reni is, aki rengeteget fogyott, és már most megvan a nyári formája. A sminkje mellett a rózsák és a csillogó nyaklánca is nagy hangsúlyt kapott a képen.