Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Sztárban Sztár: Trap Kapitány szerint szakmailag mindig igaza van Tóth Andinak

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Természetesen nagyon jól esik Trap Kapitánynak, hogy Tóth Andi ilyen szinten mellette áll, ami néha zavarba ejti.

Érthetetlen módon Tibi rendre sokkal kevesebb szavazatot kap, mint amennyit megérdemelne a tudása alapján. A zsűri mindig magasan kiemeli őt a sorból, ám ez sem tűnik elegendőnek, de még mindig versenyben van.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Trap Kapitány humorosan azt mondta, az összes eddig eljátszott karakter ott él az agyában, csak tovább gyarapodott a számuk. Jól érzi magát a csapattal, és elmondása szerint már barátságok is kialakultak egymás között. „Jó kis utazás volt eddig.”

Akárcsak a többiek, Tibi is fárad testileg és mentális szinten, bár ez az egész még mindig pihentetőbb számára, mint azok a terhelések, amiket a koncertjei alatt kapott. „Viszonylag egy nyugodt utazás, de azért vannak feszült pillanatok.”

Mindössze két hét van hátra a műsorból, így már nem kell sokat kibírniuk a versenyzőknek. Tibi talán a legterhelhetőbb a mezőnyben, legutóbb például Soltész Rezsőként remekelt, de hiába volt a legjobb, utolsóként juttatta tovább a közönség.

Tibi elárulta, remekül érezte magát, és ebben a karakterben is megtalálta Trap Kapitányt. Észrevette, hogy Tóth Andi nagyon támogatja őt, és mindig kiáll mellette, ami természetesen jól esik neki. „Innen is nagyon szépen köszönöm.” Néha zavarba is ejti, hogy az énekesnő mennyire kiáll érte, de úgy érzi, szakmailag mindig igaza van. „Én is kiállnék magamért.”