Sztárban Sztár leszek! Óriási jelenet, eltűnt Pápai Joci versenyzője, Majka nem hitt a füleinek (videó)

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2021. október 18. - 07:18

Remek hangulatban telt a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő adása, amelynek a végén is maradtak humorosabb pillanatok, elsősorban Pápai Joci miatt.

Csak úgy sziporkáztak a Mesterek a legutóbbi élő adás alkalmával, és nemcsak a megjelenésükkel hívták fel magukra a figyelmet. Tóth Gabi is szenzációsan nézett ki, ismét egy különleges népviseletben jelent meg, amit nehéz lesz felülmúlni.

Az első percekben ez a szett kapta a fő hangsúlyt, csak úgy repkedtek a poénok, szegény Gabinak még a nevetés is nehézkes volt, de szerencsére nem covidos, mivel máskülönben nem ülhetett volna ott.

Köllő Babett néha alig bírt megszólalni a nevetés miatt, nagyon jó hangulatban ültek a zsűri székében, és tudták, hogy hatalmas show vár a nézőkre. A végén azonban megint búcsúznia kellett valakinek, ami mindig fájó, mert egy nagyon erős mezőny állt össze.

Még a végeredmény kihirdetése előtt Pápai Jocinak volt egy hatalmas jelenete, aki hirtelen nem találta a versenyzőjét. Az eddigi leghumorosabb jelenet volt a show-ban, Majka nem akart hinni a füleinek, nagyon jót nevetett a dolgon.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.