Csak ámulunk Exatlon-Gréti izmos lábain

Fotó: Instagram/Szente Gréti
not image

Hujber Dávid

2021.június.22 - 01:49

A dominikai napsütés még inkább kihozta a lábformát, amire joggal lehet büszke a 15 millió forintot nyert kihívó, akinek hiányzik a versenyzés.

Szente Grétit nemigazán viselte meg mentálisan az Exatlon, ellentétben sok más társával, akiknek nem egy mélypontjuk volt. A fiatal lány nem különösebben volt ilyen helyzetben, és többek között annak is köszönhette a győzelmét, hogy fejben ennyire erős tudott maradni.

Rendkívül határozottan állt oda a versenyzéshez, nem lehetett befolyásolni, ellentétben például a nagy riválisával, Dórival, akivel eleinte igen jó kapcsolatot ápolt, majd szép lassan eltávolodtak egymástól.

Korábban ennek okairól is beszélt a későbbi győztes, aki teljesen megérdemelt módon húzta be a finálét. Fantasztikus teljesítményt nyújtott, és az utolsó versenyeken olyan fokozatra kapcsolat, amire nem volt válasz.

Exatlon-Lilkó elárulta, volt egy pont, amikor szerinte „sokkot” kapott

Gréti még szívesen maradt volna, és az sem okozna számára problémát, ha most újra bele kellene vágnia a nagy kalandba. „Amióta nincsenek mindennapos versenyek, egy kis hiányérzet van bennem, ezért mindig próbálom valami érdekessel lekötni magam és csak sodródni az árral.” – írta az Instagram oldalán Gréti.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.