Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Stana Alexandra szerint bicskanyitogató Rékasi Károly fiának stílusa

A 19 éves Rékasi Zsigmond kezd sok lenni, és nemcsak Stana Alexandra számára, aki elmondta róla az őszinte véleményét.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Lezajlott az első párbaj a Párharcban, Nemazalány és Armand már nincsenek versenyben. Szoros csatában estek ki, és természetesen végtelenül csalódottak voltak, mert nem erre számítottak, tovább szerettek volna maradni.

Rékasi Zsigmond viszont még mindig versenyben van, ráadásul védett a teljesítményük miatt, így még határozottabban mer fogalmazni, de már korábban is hasonlóan tett, odaszólt Meggyes Dávidnak. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Stana Alexandránál van egy határ, számára sok, amit a srác művel. Nem úgy tűnik, hogy javulna a viszony közöttük, sokkal inkább élesedik a helyzet, és ez még okozhat további feszültségeket a villában.

Alexandra azt mondja, világ életében úgy nevelték, hogy ismerje el, ha valaki, valamiben jobb nála, és ha legyőzik, akkor azt meg kell tapsolni. Ezzel nincs is gondja, mivel így nőtt fel, de a stílus is számít.

„De az a stílus, ahogyan ő már a kezdetektől fogva beszélt mindenkivel, az számomra bicskanyitogató.” – fogalmazott egyértelműen a Dancing with the Stars sztárja a Párharcban adott interjújában.