Spárgázás közben is nagyon vonzó Gelencsér Tímea: könnyen megy neki

not image

A T-800-as

2020. október 5. - 04:40

Timi ismét bizonyította, hogy mennyire hajlékony, amire szüksége is lesz a Dancing with the Stars műsorában, amit a TV2-n követhettek majd figyelemmel.

Timi ismét bizonyította, hogy mennyire hajlékony, melyre szüksége is lesz a Dancing with the Stars műsorában, amit a TV2-n követhettek majd figyelemmel.

Még mindig a koronavírus időszakát éljük, és sajnos sok szenvedésről kell beszámolnunk, ugyanakkor mindig törekedünk arra, hogy ha rövid időre is, de meg tudjatok feledkezni ezekről a szörnyű dolgokról.

Még egy ideig harcolnunk kell a vírus ellen, és fontos, hogy betartsuk a szabályokat, mert máskülönben mindenki más is nehezebb helyzetben találhatja magát. Ugyanakkor a szórakozásról sem feledkezhetünk meg.

Gelencsér Timi például rendre jó kedvre deríti a követőit, akik már több mint 304 ezren vannak az Instagram oldalán. Ez megint egy igencsak beszédes szám, és egyúttal az egyik legtöbb is Magyarországon.

Timi aktív részese a közösségi médiának, és természetesen a sztárok világának is, ahol fontos szerepet tölt be. A magyar modell és szépségkirálynő ezúttal egy új kihívásra mondott igent a TV2-nél.

Ez nagyon testhezálló lehet számára, és mindezt akár vehetjük szó szerint is. Az adottságai és a fittsége rengeteget hozhat számára a műsorban, amit már mi is nagyon várunk. Úgy tűnik, a spárga is simán megy Timinek…

Ilyen Gáspár Evelin aktuális formája: nem rossz, nem rossz…

https://www.instagram.com/p/CF6uMeVJ5js/