Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Nukleáris megállapodást kötött egymással Magyarország és Japán

Nukleáris együttműködési megállapodást kötött Magyarország és Japán, amelynek célja a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztése.

További Hírek

Szijjártó Péter szerint a világ áramigényének növekedése csak nukleáris energiával kezelhető hatékonyan és környezetkímélő módon.

Szijjártó Péter tájékoztatása szerint újabb vasúti fejlesztések valósulhatnak meg Magyarországon a kínai Egy övezet, egy út kezdeményezés keretében.

Fontos információkat közölt Szijjártó Péter magyar külügyminiszter azt követően, hogy Irán megtámadta Izraelt.

Gulyás Gergely egyértelművé tette, a Magyarországra látogató kínai rendőrök nem viselhetnek fegyvert, és nem is járhatnak el egy ügyben sem.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság éves összesítése szerint a 2023-ban kigyulladt ingatlanok mindössze 0,2%-ában volt füstjelző.

2010 óta már több mint 324 ezren hagyták el az országot.

Rövid idő alatt jelentősen megnőtt az autizmus spektrumzavarral nyilvántartásba vett gyerekek száma, ám a szakemberek szerint ez még mindig csak az érintettek fele. A nyilvántartásba be nem kerülők egész életükben nehézségekkel küzdhetnek.

Egyre többet és többet tudni az orosz diszkontláncról, ami Magyarországon is boltokat nyithat.

A MERE képviselői a fővárosban és vonzáskörzetében nyitnák meg az első üzleteiket.

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter jelentette be, hogy rövidesen érkezik az első gázszállítmány Törökországból, amivel történelmet ír a magyar gazdaság.