Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Sokaknak leesett az álluk Schumacher Vanda átlátszó ruhájától

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy rendkívül szexi ruhát mutatott be magán a ValóVilág műsorvezetője, aki egy igen intenzív időszakon van túl.

Schumacher Vanda szinte soha nem unatkozik, az egyik legismertebb hírességgé vált, különösen azok után, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában szerepelhetett. Nem mellesleg a legjobb női versenyzőként hagyhatta el a kolumbiai dzsungelt.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

Ezután is várt rá egy nagyobb kihívás, miután Nádai Anikó visszamondta a műsorvezetői szerepét a ValóVilágban. Vanda igent mondott a felkérésre, és remekül oldotta meg a helyettesítést, így nem kizárt, hogy a jövőben sokat fogjuk látni a képernyőn.

Közben sorra mutatja be magán a szexi szetteket, és nem egy meglepetés éri a hetek alatt. Volt, aki molinón keresztül üzent neki, ami minden eddiginél jobban meglepte, és hálás volt a kedvességért.

Vanda számára a ValóVilág 11 biztosan meghatározó marad, ami vasárnap ért véget. Hónapokon át tartott a műsor, nem kevés fordulattal, és végül egy női játékos húzta be az első helyet, hozzá a sok milliós főnyereménnyel.

A műsorvezetőnő is rendkívül izgatott volt, és röviddel a finálé előtt megmutatta az egyik új szettjét, ami átlátszó. Sokan vannak oda Vandáért, aki továbbra is keresi élete szerelmét, de így is boldog.