Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Scholes szerint is talán eljöhetett az idő Lindgard távozására a Manchester Unitednél

not image

A T-800-as

2020. augusztus 7. - 17:35

Az új igazolásokkal pláne reménytelen helyzetbe került a brit játékos, aki Paul Scholes szerint sokkal többre is képes lenne, de ehhez most valószínűleg csapatot kell váltania.

Az új igazolásokkal pláne reménytelen helyzetbe került a brit játékos, aki Paul Scholes szerint sokkal többre is képes lenne, de ehhez most valószínűleg csapatot kell váltania.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Jesse Lingard ugyan a Manchester United saját nevelése, aki 2000 óta tagja a klubnak, nem lehet azt mondani, hogy az ifjú titánok között lenne. Idén decemberben lesz 28 éves, így a korát tekintve most van a legjobb időszakában, és sokat már nem fog fejlődni.

A brit válogatott formája túlságosan is hektikus ahhoz, hogy állandó helyet kapjon a kezdőben, és úgy tűnik, hogy nincs jövője a Unitednél. A lehetőséget számtalanszor megkapta, még a nehezebb időszakokban is, és noha voltak jó szériái, összességében csalódást okozott.

Sok esetben volt a szurkolók negatív kritikáinak célpontja, és lehetséges, hogy most eljött az idő számára a távozásra. Lingard a szerdai Európa liga mérkőzésen ugyan pályára léphetett, nem volt elég meggyőző, és a 63. percben le is cserélték.

EGY ÚJABB BRAZIL A UNITEDNÉL?

Paul Scholes, a United egyik legnagyobb legendája, aki a BT Sport szakértője, egyáltalán nem írná le a honfitársát, mert kiskora óta ismeri őt, és tisztában van azzal, hogy mire képes. „Többre képes, mint amit a Unitednél mutat.” – idézte a spanyol AS Scholest.

„Ha jól játszik, akkor tud mutatni valamit, de az utóbbi időben nem volt elég jó. Ő egy kezdő játékos lenne a Manchester Unitednél a bajnoki címért és a nagy trófeákért? Nem vagyok biztos ebben.” – tette hozzá.

A United-legenda szerint is Lingard korai lecserélése is azt mutatta, hogy a csapat már nemigazán tervez vele. „Tudom, hogy mire képes Jesse, mellettem nőtt fel, játszottam is vele, és edzettem a tartalékoknál, de csak csapatjátékos lett.”

Scholes úgy látja, hogy talán jobb lenne, ha Lingard inkább egy középcsapatnál folytatná, mint például az Everton vagy a West Ham. „Élvezetem a játékot. Szeretem a futballt, és úgy éreztem, hogy többet is tehettem volna, de ez az edző döntése.” – mondta a 27 esztendős brit a BT Sportnak a lecserélését követően.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/meglepetesember-kerulhet-a-liverpoolhoz-klopp-sztarcseret-csinalhat-belole/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.