Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Egy váratlan brazil név kerülhet a Manchester Unitedhez: kivárásra játszanak

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Lehetséges, hogy a Liverpool után a Manchester United is egy váratlanabb igazolást fog végrehajtani a futballpiacon, de közel sem biztos, hogy ezzel nem húznak nagyot.

Lehetséges, hogy a Liverpool után a Manchester United is egy váratlanabb igazolást fog végrehajtani a futballpiacon, de közel sem biztos, hogy ezzel nem húznak nagyot.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

A koronavírus okozta gazdasági válság miatt nagyon megváltozott az átigazolási piac, és olyan játékosok kerültek előtérébe a top-kluboknál, akik alapesetben nemigazán jöhettek számításba. Ez nem a tehetségük miatt van, hanem elsősorban más prioritásokról volt szó.

Most azonban teljesen más a helyzet, és mindenki olcsóbban próbál igazolni. Igaz, a Manchester United Sancho kapcsán egy hatalmas összeget készül elkölteni, még akkor is, ha azt három részletben rendeznék a Dortmunddal.

OLYASVALAMIRE KÉSZÜLHET A CHELSEA JÁTÉKOSA, AMIVEL VÉGÉRVÉNYESEN KIHÚZHATJA A GYUFÁT

A „vörös ördögök” a fő transzfer mellett más játékosokat is figyelnek. Gabriel dos Santos Magalhães is egy érdekes opció lehet, amiről a Sky Sports is beszámolt. A brazil védő még mindig csak 22 esztendős, és jó formát mutat.

A Lille igazolása 2017 óta többször is kölcsönben szerepelt, de sokat bizonyított, és erre a United is felkapta a fejét. 20 millió font körül lehet az ára, ami nem kevés, főleg ebben a helyzetben. Kérdés, hogy Solskjær hova szánná a dél-amerikai játékost, mert lehetséges, hogy egyelőre csak cserének.

A Manchesternek nem lesz könnyű dolga, mivel az Everton és a Napoli mellett a PSG is beszállt a játékba. A védő várhatóan ezen a nyáron elhagyja a Lille együttesét, de azt még mindig nem tudni, hogy melyik klub lehet nála a befutó.

Az azonban biztos, hogy Gabriel rengeteget fejlődött, és a legtöbb csapat számára erősítést jelentene, de mint tudjuk, a Premier League más kávéház, így a PSG nagyobb esélyekkel indulhat, ami ugyanabban a bajnokságban szerepel, mint a Lille.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/fifa-21-nagyon-rossz-hirt-kaptak-az-as-roma-rajongoi/