Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Rúzsa Magdi otthon énekelt, ezt egyszerűen hallanod kell, zseniális!

Fotó: Instagram/Rúzsa Magdi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres énekesnő úgy döntött, hogy énekel egy kicsit otthon, teljesen egyszerű körülmények között, mindenfajta profi technikát mellőzve.

A zenészek is folyamatos nyomás alatt vannak, hiszen a világjárvány az ő karrierjüket is jelentős mértékben befolyásolhatja. Azok, akik nem rendelkeztek megtakarításokkal, vagy nem volt más forrásból bevételük, még nehezebb helyzetben lehetnek.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Többen is vannak, akik a kialakult helyzet miatt más munkát vállaltak, mert egyszerűen nem tehettek mást. Szörnyű lehet, amikor egy vírus egyik pillanatról a másikra elveszi a munkádat, magát a lehetőséget, hogy azt csináld, amit a legjobban szeretsz.

Továbbra sem tudni, hogy mikor lesznek újra koncertek és fesztiválok, de ha nagyon sokan kapják meg az oltásaikat, akkor a nyári időszak reálissá válhat, és attól a ponttól kezdve magunk mögött hagyhatjuk ezt a borzalmas több mint egy évet.

Ilyen isteni teste van most Kate Hudsonnak, a 41 éves világhírű színésznőnek

Rúzsa Magdi sincs a legkönnyebb helyzetben, hiszen énekesnőként lételeme a zene, a szórakoztatás, amit egyelőre csak online formában tud megtenni. Most egy egészen különleges tartalommal kedveskedett követőinek.

„Öcsi bácsi ( Kovács Ferenc) azt mondta, ha néha nehéz a lelkem, üljek le és énekeljek magamnak egy kicsit. Az gyógyít. Gondoltam megosztom, hátha nem csak nekem tesz most jót egy kis lélekszellő.” – írta a posztjában, és közben egy olyan dalt adott elő, ami mindenkire hatással volt.