Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Ilyen isteni teste van most Kate Hudsonnak, a 41 éves világhírű színésznőnek

A világhírű színésznő sem panaszkodhat, mert 40 fölött is egészen kiváló formát mutat, amit sokan megirigyelnének.

...svg content...Fotó: Instagram/Kate Hudson
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kate Hudson neve sokak számára lehet ismerős, elsősorban Hollywoodból, ahol 1996 óta dolgozik, és igen nagy sikereket ért el. Egy nagyon szép és csinos nőről beszélünk, aki már három gyermeket hozott világra.

A következő hónap különleges számára, hiszen betölti a 42. életévét, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor meg nem mondanánk, hogy már elmúlt negyven. Így, hogy tudjuk, mikor született, van egy kis előnyünk, de egyáltalán nem néz ki közel 42-nek. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Kate azon hollywoodi színésznők közé tartozik, akik természetes szépségek, nem műtették „rommá” magukat, és nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik, illetve a testmozgás sem egy utolsó dolog számára, bár ezt látni is.

Gáspár Virág pasija komoly figyelmeztetést adott Győzikének

Noha a korából kiindulva nem tartozik az „instagramos” generációba, több mint 13 millió követőt számol, tehát valami jól csinál, hogy ezen a platformon is népszerű. Egy igazi családias oldalt vezet, ami sokak számára szimpatikus.

Igazi példakép lehet, hogy a negyedik X után is úgy néz ki, mint más húsz éves korában, és itt nemcsak a vékonyságára célzunk, mert bőven van rajta izom, de közben teljesen megmaradt a finom nőiessége.