Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Ilyen isteni teste van most Kate Hudsonnak, a 41 éves világhírű színésznőnek

Fotó: Instagram/Kate Hudson
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világhírű színésznő sem panaszkodhat, mert 40 fölött is egészen kiváló formát mutat, amit sokan megirigyelnének.

Kate Hudson neve sokak számára lehet ismerős, elsősorban Hollywoodból, ahol 1996 óta dolgozik, és igen nagy sikereket ért el. Egy nagyon szép és csinos nőről beszélünk, aki már három gyermeket hozott világra.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A következő hónap különleges számára, hiszen betölti a 42. életévét, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor meg nem mondanánk, hogy már elmúlt negyven. Így, hogy tudjuk, mikor született, van egy kis előnyünk, de egyáltalán nem néz ki közel 42-nek.

Kate azon hollywoodi színésznők közé tartozik, akik természetes szépségek, nem műtették „rommá” magukat, és nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik, illetve a testmozgás sem egy utolsó dolog számára, bár ezt látni is.

Gáspár Virág pasija komoly figyelmeztetést adott Győzikének

Noha a korából kiindulva nem tartozik az „instagramos” generációba, több mint 13 millió követőt számol, tehát valami jól csinál, hogy ezen a platformon is népszerű. Egy igazi családias oldalt vezet, ami sokak számára szimpatikus.

Igazi példakép lehet, hogy a negyedik X után is úgy néz ki, mint más húsz éves korában, és itt nemcsak a vékonyságára célzunk, mert bőven van rajta izom, de közben teljesen megmaradt a finom nőiessége.