Gáspár Virág pasija komoly figyelmeztetést adott Győzikének

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A showman és lánya barátja ismét közösen mentek edzeni, de persze nemcsak az edzésről volt szó, távolról sem.

Győzike az utóbbi időben ismét magasabb sebességi fokozatra kapcsolt, miután az év elején megfogadta, hogy egészségesebb, fittebb életet fog élni. Emiatt konditermes edzéseket is végez, ahová rendre elkíséri Virág párja, Krisztián.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Az egyik ilyen edzésnapon már volt egy humorosabb jelenet ebből, amikor Krisztiánt szabályosan sokkolta a személyi edző formája. Hirtelen zavarba is jött, míg Győzike szinte le sem tudta venni a szemeit az izmos edzőről.

Krisztián elárulta, hogy rossz a térde, emiatt nem futballozhat, bár Győzike szerint a fiatal fiú mindig csak kifogásokat keres. Krisztián azt mondja, szúr a térde edzés közben, de Győző nem hisz neki. „Hagyjad már, hazudik!”

Opitz Barbi fenékvillantós videóval tüzelte fel a közönségét, egyesek kiakadtak miatta

Győzike megszólalni sem tudott a LifeTV kamerái előtt, amikor az edzőjéről kérdezték. „Szerintem nem is kell szavakat mondani rá, mert jó.” – mondta Győzi, aki Zsófinak úgy fogalmazott, ha újra húsz éves lehetne, és meg kellene nősülnie, akkor addig udvarolna neki, amíg nem mondana igent.”

„Én olyan aranygyűrűt vennék neked… oké, 5 ezer forintom nem lenne több…” – folytatta az udvarlást Győző, majd Krisztián megjegyezte, hogy nagyon kapni fog ezért otthon, ha kiderül, hogy miket mond az edzőjének.