Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Ilyen szexin táncol Ronaldo barátnője (videó)

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo büszke lehet a szerelmére, aki folyamatosan fejleszti magát, és ez a tánctudására is igaz.

Georgina Rodríguez szerencsés, többek között amiatt is, mert mérhetetlenül nagy luxusban él, már évek óta. Gyakorlatilag bármit megvásárolhat magának, és ezt nem sok nő mondhatja el magáról.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Ronaldo szerelme a gyereknevelés és a modellkedés mellett formában tartja magát. Táncórákat vesz, twerkelni tanul, és olyan tanárok tanítják, akik nagyon is értenek a szakmához, így még gyorsabban fejlődhet.

Emellett remek hangulatban és kényelemben teheti ezt meg. Az utóbb időben több ilyen videót is posztolt, míg a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a család akár rövid időn belül távozhat Szaúd-Arábiából, hiába csak nemrég érkeztek meg.

Ronaldo szerződése még egy ideig érvényben marad, és hogy mennyire vannak alapjai ezeknek a pletykáknak, nem tudni. Addig még sok minden fog történni, és Georgina csak úgy önti magából a tartalmakat.

A legújabb sztorijában táncol, és közben szexi mozdulatokat lejt, akárcsak az oktatója, aki pláne ért ehhez a szakmához. Ha kíváncsiak vagytok a videóra, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is.