Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A szuper-vonzó Rita Ora ennél különlegesebb ruhát nem is kaphatott volna (fotók)

Fotó: Rita Ora brit énekesnő fellép a Victoria's Secret amerikai fehérneműgyártó cég New York-i divatbemutatóján 2018. november 8-án. MTI/EPA/Jason Szenes
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan szeretnének olyan igazán extra és egyedi ruhákat viselni, mint a világsztárok, például a csodálatos Rita Ora.

Rita Ora egyedi és különleges személyiségét nem kell magyarázni, annyira átütő, még a közösségi oldalon keresztül is. Az énekesnő az utóbbi időben számos fotózáson vett részt, melyek egyetől egyig különlegesek voltak.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ora mindig magával ragadja az ember tekintetét, és bárhol is járjon, tud újat mutatni. Ez nemcsak arról szól, hogy tökéletes formában van az énekesnő, akiben megvan az a bizonyos plusz ahhoz, hogy kiemelkedjen a mezőnyből.

Márpedig a mezőny kemény, élen az olyan más világsztárokkal, mint a szuper-szexi Kim Kardashian, vagy Selena Gomez, aki smink nélkül is megmutatta az arcát, miközben több százmillióan követik.

Az embereknek bőven van lehetőségük arra, hogy válogassanak, és folyamatosan jutnak eszünkbe a nevek, és Salma Hayeket sem hagyhatjuk ki, aki ugyancsak rendkívül egyedi energiákat vonultat fel.

Ora szintén szereti a szép, nagyon egyedi ruhákat, és a legutóbbi tervezés élete egyik legszebb összeállítása. Az a finomság és elegancia, ami ezt a ruhát jellemzi, csak kevesek tudnak hasonlót alkotni.