Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Látványos módon kerekíti fenékformáját Rita Ora

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rita Ora nagy hangsúlyt fektet az edzésekre, amivel milliókat motiválhat, vehet rá arra, hogy változtassanak az életükön.

Rita Ora tipikusan egy olyan személyiség, aki körül minden pillanatban zajlik az élet. Mindig történik vele valami, és érthető módon milliók rajonganak érte, nagyon kedvelik azt a stílust, amit képvisel.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Ez nemcsak a zenei világára értendő, hanem például a megjelenésére is. Sokat tesz hozzá a karakteréhez, mely által ki tudja fejezni az egyéniségét, ami gyakorlatilag utánozhatatlan és felülmúlhatatlan.

Mivel egy nem túl szégyenlős világsztárról beszélünk, rengeteg szexi tartalmat teszi közzé az Instagram oldalán. Csak ezen a platformon már több mint 16 millióan követik, és ez már abszolúte mérvadó.

Igaz, Rita nem tartozik azok közé, akik üldözik ezeket a számokat, sokkal inkább magát adja, miközben jól érzi magát. Az edzésekről sem feledkezik meg, és minden eddiginél áramvonalasabb a teste.

Edzés közben is jól érzi magát, remek a hangulat körülötte, viszont nagyon komolyan veszi a gyakorlatokat. A fenékedzés szintén fontos, ahogyan a legtöbb nőnek azok közül, akik rendszeresen edzenek.