Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Képtelenség betelni Rita Ora tökéletes vonalaival

Fotó: Rita Ora brit énekesnő az 53. Montreux-i Dzsesszfesztiválon 2019. július 8-án. MTI/EPA/Keystone/Valentin Flauraud
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rita Ora egy olyan jelenség, akit képtelenség utánozni, és ezt gyakorlatilag minden nap bizonyítja, akár a fotózások alkalmával.

Sokan vagyunk, akik szeretnénk a világsztárokra hasonlítani, és ezzel nincs is semmi gond. Más kérdés, ha nem teszünk érte, csak csalódás érhet bennünket, de inkább ne hasonlítani próbáljunk valakire, hanem egyszerűen motiváljanak a hírességek.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Szerencsére a közösségi média erre is lehetőséget ad, méghozzá igen széles körben. Rita Ora az egyik leglenyűgözőbb híresség, aki rendkívül különleges energiát mozgat meg maga körül, már az oldalain keresztül is.

Ráadásul egy nagyon szép nőről beszélünk, remek adottságokkal, és ez a megjelenésére is az. Igazi ideál a férfiak számára, akik rendszeresen epekedve írogatnak róla, de hiába, egy nőt nem lehet csak úgy meghódítani,

Ugyanakkor ez is csak hozzáadhat az önbizalmához, amit ugyancsak nem szabad elhanyagolni. Tegyük hozzá, a világhírű énekesnőt sem kell félteni, bőven van önbizalma, és ez minden pillanatban átjön.

Szerencsések azok a fotósok, akik vele dolgozhatnak együtt, mert átütő módon képes átadni azt, amit kérnek tőle. Az alább látható fotók is erről tanúskodnak, ismét csodálatos képek készültek róla.