Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Smink nélkül mutatta meg az arcát Selena Gomez

Fotó: Selena Gomez amerikai énekesnő, színésznő a Dolittle című filmje bemutatóján Los Angelesben 2020. január 11-én. Gomez a hangját kölcsönzi Betsynek, a zsiráfnak. MTI/EPA/David Swanson
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Selena Gomez számára nem jelent gondot smink nélkül megmutatni az arcát, hiszen a természetesség híve.

Selena Gomez nagyon fiatalon kezdte meg a pályafutását, még gyerek volt, amikor elindult ezen a pályán. A 2000-es évek hajnalán jártunk, amikor a kis Selena feltűnt a képernyőkön, majd egyre népszerűbbé vált.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Azóta kész nővé érett, de még mindig csak 30 esztendős. Idén július végén fogja ünnepelni a 31. születésnapját. Sok mindent élt meg ebben a 30 évben, jó és rossz dolgokat egyaránt, hiszen a pénz és a siker nem minden.

Neki is ugyanúgy szembesülnie kellett a testi és lelki kihívásokkal, amik mindig feladják a leckét. A sikeres és nagyon csinos világsztár azonban nem adta fel, és továbbra is küzd azért, hogy igazán önmagát adja.

A sokak számára végtelen szimpatikus sztár a mozikban is bizonyított, mert színésznőként is megállja a helyét. Hollywood egyik nagy kedvence, bár túl sok filmet nem vállal, csak azokat, amik igazán érdeklik.

Selena attól sem tart, hogy smink nélkül mutassa meg az arcát, így tett legutóbb is. A követők mindezt értékelték, miközben a látványos dekoltázsa is megvillant, és jegyezzük meg, lassan 400 millió követője lesz az Instagramon, ami egy egészen hihetetlen szám.