Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Selena Gomez ultra-szexi mellerős fotója, amit egyszer már törölt

Fotó: Selena Gomez amerikai színésznő a The Dead Don't Die című versenyfilm alkotóinak fotózásán a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 15-én. MTI/EPA/pool/Sebastien Nogier
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg nincsenek kevesen azok akik a másodperc tört része alatt zavarba jöttek a fotó láttán, amin igencsak szexin mutat az énekesnő, aki színésznőként is kiváló.

Selena Gomez egy nagyon is szerethető karakter és személyiség, aki nagyon fiatalon vált sztárrá. Ugyan még mindig csak 30 esztendős, már több mint 20 éve van a pályán, így könnyen kiszámolható, hogy gyerekként ismerte meg a világ.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A gyerekből szép lassan tini lett, majd kész nő, akiért odavannak a férfiak. Mai napig rengeteget ír róla a bulvársajtó, előszeretettel foglalkoznak az életével, és azzal, amit csinál, többek között a megjelenése miatt is.

Hihetetlenül gyorsan szalad az idő, mert július végén Selena is belép a 31 évesek táborába. Félreértés ne essék, még mindig nagyon fiatal, csak furcsa, hogy ennyire villámgyorsan elszaladt az idő.

A Hollywoodban is karriert csinált világsztár Texasban látta meg a napvilágot, és büszkék rá. Producerként is dolgozik, és amikor kedve van hozzá, jelentkezik a rajongóinak pár extrább tartalommal.

Messze nem ő a legaktívabb a közösségi médiában, ugyanakkor a világ egyik legnagyobb közössége az övé. Döbbenetes, hogy milyen számokat tudhat magáénak, csak az Instagramon 381 millióan követik.

Ha ilyen tempóban halad előre, a 400 millió is meg lehet neki idén, és a legutóbbi fotójával sokat dobott ezen, mert lassan már 10 millió like érkezett rá. A posztjában azt írta, egyszer már törölte ezt a fotót, mert azt gondolta, talán túl sok.