Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Mióta itt jártál:

Kim Kardashian testén ámulnak követők milliói

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokak számára Kim Kardashian testesíti meg a tökéletes nőt, azt a formát, ami után csak epekedni lehet.

Mindenkinek más és más az ideálja, legalábbis összességében. Ezek azonban csak külsőségek, mindig az összképet kell nézni, így erősen vitába lehet szállni azokkal, akik azt mondják, csak a belső számít.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Valóban van olyan ember, akit csak a belső dolgok fognak meg? Valószínűleg nem, hiszen önkéntelenül is van egyfajta hatás a külső miatt, de abban egyetértünk, a belsőnek kell dominálnia.

A külsőségeket tekintve számos trenddel találkozhatunk, különösen az utóbbi években, amikor ennyire elterjedté vált a közösségi média. Rendkívül nagy hatással van mindez az emberekre, a fiatalokra különösen.

Kim Kardashian egymaga közel 350 millió követőt mozgat meg, és a vadító fotóival sokakat ámulatba ejt. Nem tűnik túl szégyenlősnek, és sorra dobja ki magáról a szexi felvételeket, többek között bikiniben is láthatjuk.

Korábban ez elképzelhetetlen volt ebben a formában, és ez is megmutatja, hogy a közösségi média mennyi mindenre hatással van. Kim pedig büszke az erős vonalaira, amiket alább láthattok az új fotóin.