Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Igazi luxusban fotózták a bikinis Kim Kardashiant és Kylie Jennert (fotók)

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kim Kardashian és Kylie Jenner hamar felforrósították a levegőt, és mindezt igazi luxusban tették meg.

Kim Kardashian egy igazán izgalmas karakter, és enyhe túlzással, ha csak őt követnénk az Instagramon, akkor sem unatkoznánk. Hangsúlyozzuk, „enyhe túlzással”, mivel mindenkinek mások az igényei.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Az azonban vitathatatlan, hogy Kim az aktivitásával sok millió embert köt le, és nemcsak a monumentális követőtábora miatt. Egyrészt trendivé vált követni, másrészt szereti a szexi fotókat magáról.

Napi szinten posztol, és ennek nemcsak üzleti okai vannak, mert szereti ezt a világot, a közösségi médiát, Hogy mekkora stáb dolgozik mögötte, mennyire mondják meg neki, milyen bejegyzéseket tegyen közzé, nem tudni.

Valószínűleg a legtöbb tartalmát ő maga osztja meg, és amikor Kylie Jenner is feltűnik mellette, akkor aztán pláne jönnek a like-ok. Jennert még Kardashiannál is többen követik, egész pontosan 380 millióan.

Nos, a két világsztár közösen pihenget a nagy luxusban, és mint azt látni fogjátok a fotókon, nem sok takarja a formás vonalaikat. Pár óra leforgása alatt több százezer like kezdett áramolni a bejegyzés alá.