Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Kim Kardashian keblei szinte teljesen betöltik a teret

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folyamatosan érkeznek a látványos divatfotók Kim Kardashianról, aki rendkívül magabiztos a kamerák előtt.

Kim Kardashian azon kevesek egyike, aki szinte bármit megvásárolhat magának, felfoghatatlanul sok pénz áll mögötte. Mindezt ki is használja, és előszeretettel repked magángéppel, magánszigeteken nyaral, és így tovább.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A rendkívül szexi világsztár mindent megad a gyermekeinek, akik számára a luxus teljesen természetes, hiszen ebben nőnek fel. Olyan életkörülmények ezek, amiről a többség csak álmodozhat, vagy még azt sem.

Kardashian élete főként a divatról szól, és nem egy világmárka versenyezhet azért, hogy őket válassza, függetlenül attól, hogy saját márkát is alapított. Amikor a Dolce & Gabbana felkér valakit, az már igencsak sokat jelent.

Az első ilyen fotó is nagy sikert aratott, lassan 1 millióan like-olták. Természetesen számos más felvétel is született az olaszországi fotózás ideje alatt, amit nagyon élvezhetett a Kardashian-család legismertebb tagja.

Itt a következő, ahogyan Kim az ágyon fekve néz a kamerába egy látványos és csillogó összeállításban. Remekül prezentálja azt a fajta luxust, amiben él, és Paris Hilton sem hagyta ki a lehetőséget, hogy hozzászóljon a bejegyzéshez.