Rácz Jenő megmutatta a combizmait

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő a nyaralás ideje alatt sem viccel, folyamatosan készül a Sztárbokszra, ami élete egyik legnagyobb megmérettetése lehet.

Rácz Jenőtől nem áll távol a sport, hiszen egykor futballista volt. Fiatalkorában úgy tűnt, a labdarúgás lehet a munkája, majd a vendéglátás felé vette az irányt, és ez egy igen jó döntés volt a részéről.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Hamar Michelin-csillagos chef vált belőle, köszönhetően a benne rejlő tehetségnek és kitartásnak. Már televíziós sztár és médiaszemélyiség is, amire ugyancsak büszke lehet, A Konyhafőnök kihagyhatatlan tagja.

Jenő is része a Sztárboksz mezőnyének, és mivel korábban bokszolt is, messze nem nulláról indul. Az elmúlt hónapokban sok plusz kilótól szabadult meg, ami valószínűleg már a felkészülése része volt.

Istenes Bence elfogadta Jenő kihívását, így lehetséges, hogy egymás ellen fognak bokszolni a ringben. Jenő is nagyon komolyan veszi a felkészülést, egy pillanatra sem feledkezik meg erről, a nyaralás ideje alatt sem.

Nemrég nyaralással lepte meg a családját, viszont az odaút kissé kacifántosra sikeredett, csak órákkal a tervezett időpont után futottak be. Jenő futással nyitott, majd a kondiban folytatta tovább az edzést, és megmutatta a combizmát, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.