Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

A napot és a hetet is erősödéssel zárta a magyar valuta a bankközi devizapiacon

Remek napja volt a forintnak pénteken.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MTI közlése szerint pénteken erősödött a forint a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon és a hetet is nyereséggel fejezte be.

Pénteken a forint az euróval szemben 0,2 százalékkal, a dollár ellenében 0,3 százalékkal, a svájci frankkal szemben 0,4 százalékkal erősödött. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A forint mindhárom devizával szemben erősödéssel fejezte be a hetet: az euróval szemben 0,3 százalékos, a dollár ellenében 1,2 százalékos, a svájci frank ellenében pedig 1,3 százalékos nyereségre tett szert.

Péntek délután hat óra előtt 386,84 forinton jegyezték az eurót a kora reggeli 387,69 forint után. A dollár jegyzése 355,96 forintra csökkent 357,12 forintról, a svájci franké pedig 392,04 forintra 393,65-ről.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.