Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Szoboszlai edzője is a VAR eltörlését pártolja

Szoboszlai Dominik menedzsere is támogatja a VAR eltörlésére vonatkozó javaslatot.

...svg content...Fotó: Jürgen Klopp, az FC Liverpool vezetőedzője megöleli játékosát, Szoboszlai Dominikot a West Ham együttese elleni mérkőzés végén az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 24-i játéknapján a liverpooli Anfield Stadionban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp támogatja a videobíró-rendszer (VAR) eltörlését, ám úgy véli, klubja nemmel szavaz majd a június 6-i szavazáson. Jürgen Klopp, aki a szezon végén távozik posztjáról, utolsó mérkőzése előtt még szót ejtett a videobíró-rendszer (VAR) esetleges eltörléséről.

Klopp szerint fontos tisztázni, hogy nem magával a technológiával van probléma, hanem azzal, hogy az illetékes személyek nem tudják azt megfelelően használni. „Nem hiszem, hogy a klub a VAR ellen szavazna, azzal kapcsolatban viszont biztosan elmondja majd a véleményét, hogy hogyan kellene használni, mert a jelenlegi alkalmazási mód biztosan nem helyes”, jelentette ki Klopp, majd hozzátette: „ha minden így marad, biztosan ellene szavaznék, mert nem tudják, hogyan használják azt helyesen.” Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A technológia alkalmazása többször is vitatott helyzeteket eredményezett az idei szezonban, különösen a Liverpool számára, amikor Luis Diaz érvényesnek tűnő találatát les miatt nullázták a Tottenham Hotspur elleni mérkőzésen, ami után kisebb botrány is kialakult a hangfelvételek körül.

Klopp ennek ellenére ismét hangsúlyozta: „Nem gondolnám, hogy maga a VAR jelenti a problémát. Sokkal inkább azokkal van a gond, akik ezt a rendszert rosszul használják. Ha ők nem változnak, akkor viszont igen, eltörölném a technológiát.”

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.