Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Pórázon vezetett aligátorral jelent meg egy férfi egy philadelphiai baseball meccsen

Sokakat megdöbbentett az eset.

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A National Post beszámolója szerint egy pórázon vezetett aligátorral jelent meg egy férfi egy philadelphiai stadion előtt. Mint írják, érzelmi támogató állatként hivatkozott rá, ezért akarta magával vinni a baseball meccsre.

A férfi korábban arról nyilatkozott a The Philadelphia Inquirer című lapnak, hogy az aligátor még soha nem harapott meg senkit, sőt, imádja az öleléseket. Hozzátette, az állat közelsége sokat segít a depressziójával való küzdelmében is. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A Phillies baseball csapat hivatalos honlapján azonban az áll, vakvezető kutyákon, terápiás állatokon vagy kiképzés alatt álló terápiás állatokon kívül nem lehet állatokat bevinni a stadion területére. Vagyis az aligátort és tulajdonosát sem engedték be.

A portál szerint az állat a WallyGator nevet kapta, a pennsylvaniai Jonestownból származó Joie Henney pedig rendszeresen posztol tartalmakat a hüllőről az Instagramon és a TikTok-on is. Előbbi platformon például több mint 28 ezer, míg utóbbin több mint 115 ezer követője van.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy amerikai nő érzelmi támogató állatként hivatkozott a francia bulldogjára, mert abban bízott, hogy így felengedik vele a gépre. Ám nem így történt, ezért a nő inkább lemondott az ebről, egy babakocsiban hagyta és felszállt a repülőre.