Hatalmas meglepetést okoztak Sebestyén Balázsék, Peller Mariann arca mindent elárul (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 09:47

Óriási meglepetésben volt része Peller Mariannak, aki másodperceken át nem is tudta, hogy mi történik, először hiába gyanakodott.

Peller Mariann régóta meghatározó karaktere a médiának, többek között a televíziózásnak. Lassan már nem is lehetne elképzelni nélküle az RTL Klub reggeli műsorát, a Reggelit, ahol ő az egyik házigazda.

Születésnapja alkalmából köszöntötték fel Balázsék, nem is akárhogyan. Élőben jelentkeztek be a Rádió 1 stúdiójából, amiről Mariann természetesen semmit sem tudott. A műsorvezetőnő először hibára gyanakodott, nem értette, hogy mi történik.

Szép lassan azonban számára is kiderült, hogy ez nem véletlen, Balázsék a születésnapja miatt jelentkeztek be. Balázs humorosan megjegyezte, úgy tudják, hogy Mariann 50 éves lett, amin nagyon jót nevetett az ünnepelt.

Micsoda pali: Benzema kockás hasától hangos a közösségi média

Erről természetesen szó sincs, a mindig csinos műsorvezetőnő 1983. július 30-án született, tehát még 40 esztendős sincs. A sztár nagyon meghatódott, miközben Balázs hozzátette, mivel négyen lemondták a köszöntést, ők elvállalták a feladatot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.