Micsoda pali: Benzema kockás hasától hangos a közösségi média

Fotó: Instagram/Karim Benzema
not image

Takács Petra

2021. augusztus 2. - 02:12

A Real Madrid sztárja továbbra is jó formában van, és ez nemcsak a játékára értendő, hanem a fizikális megjelenésére is, aminek nagyon örülhetnek a rajongók.

Hol vannak már azok az idők, amikor Benzema tiniként felhívta magára a figyelmet, majd szép lassan az összes top-klub érte állt sorban. Az ő álma azonban az volt, hogy a Real Madrid játékosa legyen, és ezt végül meg is valósította.

A legtöbb játékos valóban Madridba vágyik, a világ talán leghíresebb klubjába, de csak keveseknek adatik meg, hogy ott játszanak. Vannak, akik sikerrel járnak, ugyanakkor nem váltják meg a világot, és hamar távoznak.

Mások pedig legendákká válnak, és Benzema már biztosan történelmet írt, miután a csapat történetének egyik legjobb csatáráról van szó, aki hamarosan szerződést hosszabbíthat, miután remek formában játszik.

Videóra vették, ahogy elbúcsúzik a Real Madrid világsztárja

Ez nemcsak a játékára igaz, hiszen arra is kényesen figyel, hogy külsőleg ugyancsak rendben legyen, mivel ez közvetlen hatással van a pályán nyújtott teljesítményére. A magáról készített képen is jól látni, hogy nem hagyja ki az edzéseket, kemény edzésmunkát végez.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.