Clouds
21 Budapest
Dollár
344,58 Ft
Euró
369,10 Ft
Font
428,42 Ft
Bitcoin
25,676 $

Párharc: Mischinger Péter a jéghideg vízbe vetette magát, és élvezte (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mischinger Pétert nem zavarta a hideg idő, és a még annál is hidegebb víz, kihasználta a medencés lehetőséget.

Mischinger Pétert az egész ország ismerheti, köszönhetően a TV2-nek, mely nem egy nagy lehetőséget adott már neki a televízióban. Az Exatlon Hungary-ben kétszer is szerepelhetett, de egy alkalommal sem tudta megnyerni a szériát.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Márpedig szép kis summa üthette volna a markát, akárcsak a Farm VIP-ban. A vártnál sokkal hamarabb esett ki a farmos versenyen, mely idén is új évadot kap, de a versenyzőket egyelőre nem erősítették meg.

Péter most a kedvese oldalán szerepelhet, méghozzá a Párharcban. Egyelőre versenyben vannak, és erősnek gondolják őket, de nem tudni, hogy mit hoznak a következő napok, már most sok fordulatot hozott a játék.

Hamarosan ismét búcsúzni fog egy páros, akik számára véget ér a játék, és már nem lesz esélyük elvinni a főnyereményt. Péter láthatóan jól érzi magát, és az sem zavarta, hogy jéghideg volt a medence vize.

Odakint is hideg volt, majd úgy döntött, hogy beleveti magát a medencébe. Nagyon felpörgött, a többiek pedig csak nézték, mit csinál, szinte fájt látniuk, hogy Péter didereg, és aggódtak, hogy megfázhat.