Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Nyerő Páros: Pataki Zitáék keményre vették a figurát, de kapitális hibát követtek el?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 9. - 08:00

Pataki Zita és párja, Attila egyértelműen azzal a céllal tértek vissza a Nyerő Párosába, hogy megnyerjék a játékot, ennek megfelelően is szavaztak, de lehetséges, hogy rosszul.

A Nyerő Páros legújabb évada napokon belül véget ér, de az RTL Klub semmit sem bíz a véletlenre, és rögtön elindítja a Konyhafőnök VIP legújabb évadát, ami átveszi a Nyerő Páros helyét a hétköznapokon.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy hamarosan megrendezik a döntőt a Nyerő Párosban, a párok csatájában. A legutóbbi szimpátiaszavazáson már csak négy páros lehetett ott, és az egyikőjüknek mennie kellett.

Eleinte nagyon úgy festett, hogy Gusztiék még csak szavazatot sem fognak kapni, mint például Dér Heniék a tavalyi fináléban Rácz Jenőék ellen, akik hétfő este tudták meg, milyen nemű lesz születendő babájuk.

Kulcsár Edina: „Az biztos, hogy teljesen másképp fogjuk innentől kezdve élni az életünket”

Gusztiék mellett Kulcsár Edináék voltak még veszélyzónások, akiknek a sorsáról Pataki Zitáék dönthettek, mivel a szavazatuk kettőt ért. Ezzel egálra hozták az eredményt, és miután Csutiéknak volt kevesebb pénzük, nekik kellett csomagolniuk és elhagyniuk a villát.

Lapozó: 1 2