Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Molnár Anikó fenékformája a nagy nyári szezon előtt

Fotó: Instagram/Molnár Anikó

Takács Petra

2022. január 19. - 04:03

A Nagy Ő is ráfeküdt a témára, és ezt akár vehetjük szó szerint is, hiszen eltervezte, hogy az idei nyárra kipattintja magát.

Molnár Anikót egy egész ország ismerhette meg a Való Világban, a valóság show-k hajnalán, amikor még minden új volt. Jól emlékszünk, egy alkalommal még mi is kimentünk a villa elé, annyira érdekelt bennünket a show.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Érdekes érzés volt látni a versenyzőket élőben, és ugyanezt átélni a Big Brother esetében is. Nagyon más idők voltak azok, de mindig jó visszaemlékezni ezekre a pillanatokra, élményekre és emlékekre.

Anikó meghatározó karaktere volt a villának, férfiak ezrei lettek szerelmesek belé, már akkor olyan idomokkal rendelkezett, hogy bepárásodtak a szemek. Egyszóval nagyon szexi és vonzó volt, ahogyan most is az.

Szalai Laurát megkérdezték, mit gondol Kulcsár Edináról, és a mostani helyzetről

Hiába telt el sok idő, Anikóban még mindig megvan az a különleges erotika, ami akkoriban a 2000-es évek elején. A Nagy Ő-ben is fontos szerepet kapott, szintén emlékezetesre sikeredett a műsor, aminek nemrég láthattuk a folytatását Tóth Dáviddal.

„És elkezdődött…. 10 év után újra elkezdtem magammal foglalkozni. Cél a beach body.” – írta a posztjában Anikó, majd csatolt mellé pár képet, megvillantván a formás fenekét, ami a nyári időszakra várhatóan még látványosabb lesz. A tartalmak eléréséért kattintsatok erre a linkre, amik azok elérhetőek.