Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,99 Ft
Euró
388,38 Ft
Font
456,51 Ft
Bitcoin
67,623 $

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor nemrég még Esztergomban járt, ahol nagy tömeg várta, sokan voltak kíváncsiak a beszédére. A magyar miniszterelnök folytatja a kampánykörútját a júniusi EP-választások miatt, ami a Fidesz számára is kiemelten fontos.

Deutsch Tamás közben megerősítette, ott lesz a nyílt vitán a köztévében, addig Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, milyen feltételek mellett hajlandó részt venni a vitán. Dobrev Klára, a DK első emberének üzenete sem maradhatott el, de továbbra sem 100%, hogy lesz nyílt vita közöttük.

A magyar miniszterelnök az esztergomi piacon is megjelent, ahol többek között rétest vásárolt. Gondolt a családtagokra is, így több rétest vitt haza, majd egy helyi pékségbe is benézett az elmaradhatatlan kávé miatt. Sőt, még egy horgászterületre is ellátogatott, ahol már aktívan horgásztak a horgászatot imádók.

Orbán nem hagyta ki a lehetőséget, és fogott is egy kisebb halat. Ugyan nem horgászik gyakran, már csak az idő szűke miatt sem, nem lehet azt mondani, hogy tapasztalatlan lenne, nem először fogott horgászbotot a kezében. Szerencséje is volt, hamar jött a kapás, és az időjárás még kellemesebbé tette a programot.

@viktor_a_tiktokon Görbüljön! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #horgászat ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Verőcei halálos hajóbaleset: hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, hogy lassítson

A verőcei hajóbaleset túlélője elárulta, hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, lassítson, nem tette meg, ami végül hét ember életébe került.