Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Az esztergomi piacon vásárolt Orbán Viktor (videó)

Komoly meglepetést okozott Orbán Viktor magyar miniszterelnök, amikor felbukkant az esztergomi piacon, majd többek között rétest vásárolt.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke országjáró kampánykörútjának esztergomi állomásán 2024. május 11-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök nemrég Esztergomban járt, ahol sokan fogadták. Lelkes tömeg hallgatta a beszédét, és természetesen a közös fotók sem maradhattak el, sokan szerettek volna vele közös képeket. A magyar kormányfő ezer és ezer szelfit készített már a honfitársaival, köztük fiatalokkal, akik szintén támogatják.

Ha már Esztergomban járt Orbán Viktor, úgy döntött, kilátogat a helyi piacra, ahol sok finomság található. Az ország egyik legfinomabb rétesét is ott árulják, és a miniszterelnök nem akarta kihagyni ezt a lehetőséget. Gondolt a családjára, és többet kért az ízletes és méretes rétesekből, amik jól fogyhatnak a piacon.

Orbán fontosnak tartja a házi ételeket, a hagyományok őrzését, és egykor a nagyszüleinél ő is fogyasztott ehhez hasonló réteseket. Ezek emiatt most szó szerint édes emlékként szolgáltak számára és a családjának, akik szintén kaptak a tradicionális édességből.