Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Videón a Bayer Leverkusen gálája, még mindig veretlenek

Xabi Alonso csapata továbbra is veretlen a Bundesligában, immáron 50 meccs óta, így fél lépésre vannak attól, hogy veretlenül fejezzék be a szezont.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje bajnoknak mondhatja magát a Bayer Leverkusen, amire soha ezelőtt nem volt példa. Sőt, bejutottak az Európa-liga döntőjébe, így lehetséges, hogy két nagy trófeát is szereznek a szezonban, mielőtt pihenőre mennének.

Hihetetlen idényen vannak túl, ráadásul Xabi Alonso még a Liverpool hívószavára is nemet mondott, mert tovább szeretne építkezni a Leverkusennel, immáron regnáló bajnokként. Nagy céljaik vannak, a Bajnokok Ligájában is, ahol komolyan kell velük számolni, ha a csapat egyben marad és tovább tudnak erősíteni. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Legutóbb a Bochum otthonában léptek pályára, ahol már a 15. percben emberelőnybe kerültek egy gyors kiállítás miatt. Ez megpecsételte a hazai csapat sorsát, akik végül 5–0-ra kaptak ki. Schick volt az első gól szerzője a 41. percben, majd a félidő vége előtt a hosszabbításban Boniface szintén betalált büntetőből.

Adli, Stanisic és Grimaldo voltak azok még, akik feliratkoztak a góllövők listájára. A Leverkusen továbbra is veretlen, amivel rekordot írhatnak, mert ezelőtt ez még a Bayern Münchennek sem sikerült, és aligha tudja majd bárki is utánuk csinálni a sikersorozatot. 87 ponttal állnak az élen, míg a Bayern csak 72 pontos a 70 pontot gyűjtött Stuttgart előtt, így továbbra sem nyugodhatnak meg a bajorok.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.