Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Így rohant be a pályára a sok ezres tömeg a Bayer Leverkusen bajnoki címe miatt (videó)

Egészen döbbenetes képsorok, ahogyan a tömeg berohan a pályára, és pillanatok alatt akkora ünneplés veszi kezdetét a Bayer Leverkusen bajnoki cím emiatt, amire talán még nem volt példa a Bundesligában.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig a Bayern München bajnoki győzelmeiről szólt a Bundesliga, és noha a Bayer Leverkusen egy nagy múltra visszatekintő csapat, eddig egyetlen egy olyan szezon sem volt, amit megnyertek volna. Több második helyet is ünnepelt a csapat, viszont a legendás „Salátástál” soha nem kerülhetett hozzájuk.

Ennek most vége, mert a Bayer Leverkusen bajnok lett, köszönhetően Xabi Alonsónak, aki csak 2022 óta irányítja a csapatot. Az a minimum, hogy ezek után szobrot kap, mert erre az eredményre ezelőtt senki nem volt képes, ráadásul veretlenül nyerték meg a bajnokságot, és ilyen hosszú időn át még a Bayern sem volt veretlen. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Sorra írja a rekordokat a Liverpool, a Real Madrid és a Bayern München korábbi sztárja, aki úgy döntött, az angolok és a németek hívására is nemet mond, és folytatja a munkát Leverkusenben, hamarosan a Bajnokok Ligájában. Azt azonban nehéz elképzelni, hogy a következő éveit is ott tölti majd, sorra válogathatna az ajánlatok közül.

Stílusosan odahaza lett bajnok a Leverkusen, ráadásul egy olyan mérkőzésen, melynek ideje alatt 5-0-ra verték a Werder Brement. Már a meccs alatt is rohantak be szurkolók a pályára, majd a játékvezető a kialakult helyzet miatt úgy döntött, nem hosszabbít. Érdemes megnézni a felvételeket, ahogyan pillanatok alatt sok ezres tömeg lepi el a gyepet.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.