Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,798 $

Összefoglaló videón a drámai Bayer Leverkusen-AS Roma Európa-liga elődöntő

Az AS Roma előtt adott volt a lehetőség, hogy fordítsanak, és már hosszabbításra is álltak, amikor kaptak két gólt.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlottak az Európa-liga elődöntők, azok visszavágói is. Az Atalanta nagyon simán, 3-0-ra verte hazai pályán csütörtök este a Marseillet, akiknek esélyük sem volt arra, hogy kvalifikálják magukat a döntőre, annak kapujában búcsúztak.

Noha az AS Roma meglepetésre hazai pályán 2-0-ra kikapott, a Bayer Leverkusen otthonában felálltak a padlóról. Ezt nemcsak maguknak, hanem a németeknek is köszönhetik, miután két nagyon felesleges büntetőt hoztak össze, miközben kihagyták a helyzeteiket. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Nem egyszer dönthették volna el a továbbjutás sorsát, viszont így nagyon izgalmasra sikeredett a végjáték. Az AS Roma a két büntetővel ledolgozta a hátrányát, ami miatt a lélektani előny rögtön náluk volt, de a németeket nem lehetett megtörni.

Xabi Alonso csapata az elmúlt hónapokban nem egyszer jött vissza az utolsó pillanatokban, megőrizvén ezzel a veretlenségüket. Ez most sem volt másképp, először egy öngóllal szépítettek, majd a 97. percben 2-2-re hozták a meccset, így minden eldőlt, 4-2-es összesítéssel vannak ott a nagy döntőben.