Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Így nézett ki fiatalon a kondiban Arnold Schwarzenegger

Az élő Terminator, Arnold Schwarzenegger megmutatta, hogyan nézett ki fiatalon, évtizedekkel ez előtt a kondiban.

...svg content...Fotó: Instagram/Arnold Schwarzenegger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Arnold Schwarzenegger már többszörösen túlélte önmagát a hosszú évek alatt. Nem egy operáción esett át, de szerencsére az égiek eddig rendre életben tartották, és hosszú élet adatott meg neki, sok sikerrel és boldogsággal. Sokan több élet alatt sem tudnának ennyire aktívak lenni, mint a világhírű színész és testépítő.

Legutóbb egy komoly szívműtéten esett át, ami óta hetek teltek el. Sokkal jobban van, forgatja új sorozatának második évadát, miután az első részek nagyon sikeresek voltak, és az operáció, valamint a kora sem állíthatja meg ebben. Mindig élvezet olvasni, hallgatni Arnold tanításait, és ez most sincs másképp. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Rengeteg időt és energiát áldozott arra, hogy minden idők legjobb testépítője legyen. Számos olyan felvétel van a birtokában, amiket eddig nem láthattunk, és egyúttal szintén tanítanak bennünket. Akár még a profi testépítőket is, mert a többség messze nincs azon a szinten, mint Arnold Schwarzenegger volt az aranykorában.

Ő is a kemény munka híve, és nem érti azokat az embereket, akik mindig csak azt mondják, hogy „holnap”. Ma kell elkezdeni az edzéseket, és ugyan soha nem késő, nem szabad halogatni, mert abból évek lesznek. Az emberek motivációja az, ami igazán nincs meg a kitartás mellett, noha már önmagában az egészséges élet nagy motiváció.

Alább egy újabb retro fotót láthatunk, ami ugyancsak beszédes, és megmutatja, hol tartott anno Arnold. Akkoriban még nem voltak modern gépek a termekben, abszolúte a vas dominált, és mindenki igyekezett egymástól tanulni. A világsztár szívesen adta át a tudását, soha nem volt ezzel gondja, számára ez természetes.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.