Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,798 $

Molnár Anikó: nem ez volt az első eset, hogy átvertek, becsaptak

Egy barátja visszaélt a jószívűségével, Molnár Anikó pedig azt sajnálja a legjobban, hogy a pénz miatt egy barátság ment tönkre.

...svg content...Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Molnár Anikó sokat dolgozott az utóbbi időben, aminek az eredménye is meglátszik: vállalkozása sikeresebb, mint valaha. Ugyanakkor felismerte, hogy egy kis változtatásra van szüksége, nem szólhat mindig minden a munkáról, a kikapcsolódás és a pihenés ugyanolyan fontos. Emellett önmagára is szeretne koncentrálni, „egy-két fiatalító műtétre” időt szánni. Elmondása szerint nem elégedett a külsejével, azért gondolkodott el a beavatkozásokon, illetve szeretne megszabadulni néhány kilótól.

De korábban azt is bevallotta, hogy nem bánná, ha a szerelem is rátalálna, leendő párja pedig nemcsak a magánéletben, hanem a munkában szintén támogatná. Ezáltal pedig a munka gyümölcsét is együtt arathatnák le, s élvezhetnék az életet. Nemrégiben viszont csalódás érte: egy barátját segítette ki anyagilag, ám a megbeszéltek ellenére nem kapta vissza a pénzét. Ezzel kapcsolatos dühének a közösségi médiában adott hangot: Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

„Azért, mert sokadjára elfordítod a fejed az utcán, attól még tartozol. Ha korrekt lettél volna, ha nem hazudozol mindenfélét, hogy mire kell. S.O.S., és nem ígérted volna, hogy januártól részletekben törleszted, talán vissza sem kérném. Jelzem, május van. De mivel mindezt megtetted, és itt a hazudozáson van a hangsúly, 10 év barátság után, ezért felejtsd el, hogy elengedtem…” – írta Molnár Anikó.

Majd még hozzátette: „Adtam volna azt a pénzt egy menhelynek, vagy vettem volna belőle tápot éhező állatoknak. Én hülye, még hittem a barátságban. Nem kellett volna”. A bejegyzés azóta eltűnt, de a Ripost Molnár Anikót is megkereste az ügy kapcsán. Mint mondta, sokan még mindig azt hiszik, hogy milliárdos, s mielőtt nyert volna a lottón és a Szerencsekerékben, azelőtt is gyakran előfordult, hogy vadidegenek anyagi segítséget kértek tőle.

„Én egy nagyon jószívű ember vagyok, ha pedig hozzám közelálló személy kerül bajba, vagy szorul meg, volt rá példa, hogy három percen belül utaltam át a kölcsönt” – jegyezte meg. Elmondása szerint az fáj neki most a legjobban, hogy a pénz miatt barátságok mennek tönkre, de be kellett látnia, hogy meg kell tanulnia nemet mondani. „Nagy tanulság volt ez számomra, mert szívem szerint segítenék, de nem fogok, mert nem ez volt az első eset, hogy átvertek, becsaptak” – vallotta be Molnár Anikó.