Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Molnár Anikó: nem ez volt az első eset, hogy átvertek, becsaptak

Egy barátja visszaélt a jószívűségével, Molnár Anikó pedig azt sajnálja a legjobban, hogy a pénz miatt egy barátság ment tönkre.

További Hírek

Követői közül néhányan azt szerették volna tudni, van-e most párja, illetve mit üzenne a fiatalabb énjének, de olyan is volt, aki arra volt kíváncsi, milyen plasztikai beavatkozásai voltak.

Nagyon büszke, de főleg hálás a sorsnak, hogy mindez megadatott számára.

Molnár Anikó nem tagadja, az utóbb időben felszaladt rá pár plusz kiló, bár így is rendkívül vonzó, és azt is megtudhattuk a Mokkának adott interjújából, hogy hétfőn átvette az álomautóját.

A ValóVilág egykori szereplője nagyon nyitott arra, hogy a közeljövőben eljegyezze valaki, de egyelőre ettől messze áll.

Elmondása szerint nem számíthat senkire, tisztességes munkából pedig nem lehet megélni ebben az országban.

Molnár Anikó döbbenetes üzeneteket is kap, sokan egészen mást gondolnak róla, viszont ez nem botránkoztatja meg őt, csak szomorú, hogy egyesek ezt képzelik.

Nemcsak az idősebbek, a fiatalok is odavannak Molnár Anikóért, az erotikus fotóiért, miközben nem kevés házassági ajánlatot kap.

Meg tudjuk érteni, hiszen nagyon szép és csinos nőkkel készített szelfit Magyarország egyik legtehetősebb milliárdosa.

Elmondása szerint egykor ő is szerette a hatalmas kebleit, de később teherré vált számára, egyre több problémát okozott, így biztos benne, hogy Anikó is ezt fogja érezni pár év múlva.

Nagyon jól vették a poént Csoki vendégei, akit sokkolt a dolog, mert messze nem erre számított, végül minden jól alakult.