Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,74 Ft
Euró
383,79 Ft
Font
450,52 Ft
Bitcoin
69,007 $

Rácz Jenő felesége meglepetésre a TV2-nél kezdte a reggelt, gondolkoznak a második babán

Meglepetéssel indult a hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorában, mivel nem lehetett arra számítani, hogy Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri a csatorna képernyőjén tűnik fel, hiszen eddig javarészt az RTL-nél láthattuk.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri az RTL-en keresztül vált országosan ismertté A Konyhafőnökben, ami örökre megváltoztatta az életét. Ugyan nem ő nyerte a meg a főzőversenyt, a kiesését követően Rácz Jenő randizni hívta, amiből még több randi, majd eljegyzés és esküvő lett.

A Nyerő Párosban is együtt szerepeltek, ami szintén az RTL képernyőjén futott. Legutóbb pedig a Sztárboxban láthattuk rendszeresen Dórit a férje miatt, aki egészen a döntőig jutott, és nemrég jelentette be az új vendéglátóhelyét, ami nagy durranásnak ígérkezik, és a nyár egyik legnagyobb slágere lehet. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Ezek után komoly meglepetést jelentett, hogy Rácz-Gyuricza Dóri a TV2-nél tűnt fel hétfő reggel a Mokka vendégeként. Annak kapcsán érkezett meg a csatornához, hogy 2 éves lett a kislánya, de mindez akár azt is jelenthetni, hogy a TV2-nél szerepelhet egy műsorban? Ezek után nem lepődnénk meg, ha a Dancing with the Stars új évadának egyik meglepetésembere lenne, és nem a Sztárboxban indulna a rivális RTL-nél.

Dóri az interjújában elárulta, nagyon sok türelmet tanult a kislányától, aki szerinte Jenőtől örökölt több személyiséget, így igencsak akaratos és tudatos. Megjegyezte, sokszor azt érzi, anyukának született, annyira gondoskodó, türelmes, nyugodt, és a családban ebben ő jelenti az origót, nagyon ritkán dühös bármi miatt is.

Megtudhattuk, kislányuk jelenleg a dackorszakában van, aminek megvannak a maga kihívásai. Mindketten nagyon erős személyiségek, és kiderült, szeretnének később második gyermeket is, sokat gondolkoznak rajta, főként az időzítésen, hogy mikor lenne az ideális, mert egy ideje egy igencsak bevált rendszeren belül élik az életüket.