Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Rácz Jenő új vendéglátóhelyet nyit, nem is akármilyet

Rácz Jenő mindig keresi az új lehetőségeket, kihívásokat, most épp olyasvalamibe fogott bele, amibe azelőtt soha.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő egy több mint sikeres üzletember, aki igen hamar ért fel a csúcsra, és egy ideje Michelin csillagos chefnek is mondhatja magát. A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP országos ismertséget adott számára, de még ennél is többet köszönhet a műsornak.

Ugyanis ebben a műsorban ismerte meg Gyuricza Dórit, aki később a felesége lett, és közös családot alapítottak. Áloméletet élnek, mindenük megvan, amire csak szükségük lehet, bár legutóbb Jenő ismét defektet kapott, ezen a téren valahogyan nincs szerencséje, joggal lehet dühös a budapesti utak egy részére. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Dóri hozzá hasonlóan remek formában van, nemrég hármasban nyaraltak, együtt volt a család. Nem sokkal ezután Jenő újra munkába lendült, mert elkészült az új vendéglátóhelye, ami az év egyik legnagyobb durranása lehet. Valószínűleg nem kevés híresség lesz jelen a megnyitón, amire sokan lehetnek kíváncsiak.

Jenő videójában elmondta, most fejezte be a festést, de a markológépek még dolgoznak. Megjegyezte, hamarosan elkészül az új projektje, ami nem más, mint a Portofino Beach club by Rácz Jenő. Hozzátette, ez egy nagyon új dolog, amibe belevágott, ami valójában egy saját beach klub, melynek kapcsán csak keveset árult el.

A helyszín sem ismert, bár tippünk lenne, főleg, ha Budapestről van szó… A helyszínen lehet majd koktélozni, strandolni, finomakat enni, és mindezt természetesen nyári hangulatban, így ez egy szezonális projektnek ígérkezik. Szintén ismert, hogy a hely június közepén nyit, tehát nagyjából egy hónap múlva.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.