Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Piláteszen járt Rácz Jenő felesége (fotó)

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri igyekszik magát fitten tartani, és többek között piláteszre is jár ennek érdekében.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nem is oly rég még Cipruson nyaraltak Rácz Jenőék, úgy döntöttek, hogy feltöltődnek a nyári szünet előtt. A lehető legjobbkor hagyták el az országot, ugyanis akkor idehaza igencsak hűvösre fordult az idő, hirtelen megszűnt a nyári időjárás, ami sokaknak nem tetszett.

Nagyon jól érezték magukat, és láthattuk, hogy Rácz-Gyuricza Dóri fiatal édesanyaként is mennyire kiváló formában van. Rácz Jenő sem panaszkodhat, aki folytatja a bokszedzéseket, és sokan bíznak abban, hogy Dóri ott lesz a Sztárbox új évadában, mert láthatóan ügyes benne, és remek kihívás lenne számára. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A mezőny valószínűleg már összeállt, és van némi sejtésünk, hogy kik az esélyesek. Kíváncsian várjuk, a tippjeink közül hányan jönnek be, mert egy-két sztárt illetően igencsak kézenfekvő a dolog. Talán már nem kell sokat várnunk a nagy pillanatra, amikor is bejelentik a versenyzőket, így a női bokszolókat is.

Dóri ráadásul régóta sportol, jó alapokkal rendelkezik, és Jenőtől is sokat tanulhat. Több mint kézenfekvő a szereplése, viszont ameddig nem jelentik be a névsort, maradnak a kérdőjelek, és biztosak lehetünk abban is, hogy lesznek meglepetések. Ha Dóri ott lenne, azon a legkisebb mértékben sem lepődnénk meg.

Több különböző edzésmunkát végez, például piláteszre is jár, amit nagyon szeret. Láthatja mindenki, mennyire hajlékony, és ez olyasvalami, ami „metime” nála, van ideje arra, hogy mentálisan és fizikálisan is fejlődjön, ami sokszor kéz a kézben megy előre.