Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

Rácz Jenő nyári formája már most erős

Rácz Jenő teste a Sztárbox miatt teljesen átalakult, és azóta sem engedte el a dolgot, továbbra is kiváló formában van.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Aki a vendéglátásban dolgozik, az pontosan tudja, hogy nehéz tartani egy bizonyos formát a konyhában. A rendszeres kóstolások, a rendszertelen étkezés, a sok munka és kevés stressz igenis negatív hatással van az emberre. Fiatalon ez még könnyebben megy, majd a test elkezdi büntetni a szervezetet odabent.

Rácz Jenőnek is voltak nehezebb időszakai, de a sportot soha nem engedte el. Egyik legjobb barátja, Schobert Norbi segített neki abban, hogy nagy formába lendüljön az esküvőjére, ami sikerült is. Kiváló formában állt az oltár elé Jenő, sok dicséretet és bókot kapott abban az időszakban. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

A Sztárbox pedig új szintre helyezte ezt, és minden eddiginél izmosabbá, szálkásabbá vált. Már csak emiatt is megérte a felkészülés, és szerencsére azóta sem változott igazán Jenő formája, tehát életmódot váltott. Ez a nagy életmódváltás pedig jótékony hatással van az életére, amiért hálás lehet magának.

Jenőnek is szüksége van a pihenésre, hiába bírja jól a terhelést. A lehető legjobbkor utazott el a családjával Ciprusra, ugyanis idehaza visszatért a tél, és hideg van, addig a Föld azon pontján igencsak más a helyzet. Rácz-Gyuricza Dóri is remek formában van, bikiniben láthattuk legutóbb a parton.

Jenő is megvillant, tisztán látni rajta, hogy a szálkás izomzat nem tűnt el. Ez pedig csak tovább motiválhatja abban, hogy folytassa a sportos életmódot, amiben igencsak otthonosan mozog, és abszolúte jól áll neki ez az élet. Ezeknél a napoknál nincsenek szebbek, amikor az ember a családjával nyaralhat.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.