Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

Bikiniben is fantasztikusan néz ki Rácz Jenő felesége

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri elutazott a családjával, mondhatni a lehető legjobbkor, amikor visszatért hozzánk a tél.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt napok nagyon hideg időt hoztak, mindezt azok után, hogy már megteltek a strandok, annyira jó idő volt. Most valami egészen mást kapunk, viszont a következő hét végén újra nyárias időjárás fogadhat bennünket. Gyorsan vissza is esett az emberek kedve, amit saját magunkon is érzékelhetünk.

Szerencsére ez nem tart sokáig, és több híresség, sztár is úgy döntött, hogy valahol máshol vészeli át ezt az időszakot. Rácz Jenőék a lehető legjobbkor időzítettek, mert épp akkor utaztak el, amikor nagyot zuhant a levegő hőmérséklete. Sokak kedvence sztárpárosa Ciprus felé vette az irányt, ahol igencsak más az idő. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Finoman fogalmazva is zongorázni lehet a különbséget, szóval szerencséjük volt. Természetesen hármasban mentek, eddig mindig a kislányukkal közösen utaztak, nagyon szeretnek így pihenni, és noha a kislány nem fog emlékezni ezekre az utazásokra, rengeteget tesz hozzá a fejlődéséhez, ami fontos.

Jenő és Dóri mintaszülők, mindent megadnak a kislányuknak, ami lehetséges, és amire szükség van. Ez így helyes, és nem minden pénz kérdése, hiába vannak, akik azt állítják Doriéknak minden könnyű, mert ez nem igaz. Ráadásul Jenő továbbra is sokat dolgozik, hogy a családja szép életet élhessen, és Dóri is aktív.

Most azonban minden a pihenésről szólhat, és arról, hogy feltöltődjenek a következő időszakra, mert hamarosan kezdődik az igazi nyári szezon. Ez mindenki számára izgalmas, Dóri pedig büszke lehet fiatal édesanyaként is a bikiniformájára, nagyon sok dicséretet kap az Instagram oldalán keresztül is.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.