Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,75 Ft
Euró
388,09 Ft
Font
456,12 Ft
Bitcoin
67,453 $

Magyar Péter szerint a legnagyobb fiával „nem állnak egy politikai táborban”

Ettől függetlenül azt gondolja, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

...svg content...Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az országjárás miatt jelenleg csak hétvégenként tud megfelelő időt tölteni a gyerekeivel. Mint mondta, bár különböző oldalon állnak, a volt feleségétől, Varga Judit korábbi igazságügyi minisztertől is segítséget kap, ugyanis ő vigyáz hétköznapokon a tíz-, tizenkét és tizenhat esztendős fiaikra. „Hétköznap leginkább telefonon beszélünk, sajnos, ez most egy ilyen periódus” – kezdte a politikus.

„Sokat vagyunk úton. Alaphelyzetben szinte minden nap találkozom a gyerekekkel, ám az országjárás óta csak hétvégente van erre lehetőség. Ám ilyenkor igyekszem minél több időt velük tölteni” – nyilatkozta a Blikknek. Bár a szülők között elmérgesedett a viszony, a kettejük vitájától amennyire csak lehet, igyekeznek távol tartani a fiaikat. A válásukkor megállapodtak a közös felügyeletről, amit a bíróságon egyikük sem támadott meg. Soron kívül Hackertámadás is okozhatta az orvosi záróvizsgák informatikai hibáit

Ezáltal a hétköznapokon Varga Judit neveli a gyerekeket, míg a két felnőtt beszélgetései kizárólag a gyerekekre koncentrálódnak. Lényegében a fiúk hétvégi „átadásának” a menedzselése a beszédtéma, vagyis csak a közös gyerekek miatt állnak szóba – jegyzi meg a lap. „Nem szoktam politikáról beszélgetni a gyerekekkel. A két kisebbik fiam még túl fiatal ahhoz, hogy a politika szóba kerüljön, inkább a hétköznapi történésekről, a focimeccsekről beszélgetünk” – mondta Magyar Péter.

„A legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban” – tette hozzá. Úgy véli, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi. Korábban egyébként arról is beszámoltunk, hogy Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője is reagált a Tisza Párt alelnökének posztjára, amely a köztévés vitára való meghívóra vonatkozott.

Ennek kapcsán Molnár úgy fogalmazott: „Magyar Péter hosszú posztban fejtegeti, hogy nem igazán várhatóak tisztességes vitaszabályok a ’köztévében’. Örülök, hogy ez végre leesett. Mi ezt mondjuk hetek óta”. Egyúttal kiemelte, más vitafelkérésekre nem mondott igent a politikus, egyedül Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője. „Egy bátor politikus egyszerűen dönt: kibúvók keresése helyett az összes vitára elmegy” – hangsúlyozta még.

Újabb európai turistaparadicsomnak lett elege a turistákból

Egyre több népszerű üdülőhely látja úgy, hogy a túlzott turistaáradat már több kárt okoz számukra, mint hasznot.

Újabb Primark-üzlet nyílhat Magyarországon?

Az első hazai Primark-üzlet megnyitása előtti sajtóbejáráson a cég közép-kelet-európai vezetője arra a kérdésre is választ adott, nyitnak-e majd újabb áruházat a magyar piacon.