Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Kifütyülték Mbappét a PSG szurkolói az utolsó párizsi meccsén (videó)

Már a mérkőzés előtt is voltak negatív visszhangok Mbappé távozása miatt, és páran úgy gondolták, ha kifütyülik a világsztárt.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egyes futballrajongók nemigazán tudnak megemészteni egy átigazolást, még akkor sem, ha az adott játékos éveken át mindent megtett az adott klubért. Mbappé valójában sokkal tovább maradt Párizsban, mint kellett volna.

Régóta a Real Madrid játékosa lehetne, és nem egy Bajnokok Ligája-győzelem állhatna a neve mellett. Most azonban valóban távozik, amit érzelmes módon jelentett be egy videóban, ami után a PSG edzője azt mondta, erősebbek lesznek, hiába igazol el tőlük a világ egyik legjobb és legértékesebb csatára. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Az utolsó párizsi fellépése rosszul sült el, kínos véget ért a mérkőzés, mert noha Mbappé megszerezte a vezetést, a nem éppen acélos Toulouse fordított és nyert. Már a meccs előtt kifütyülték a párizsi szurkolók a régi kedvencüket, amiről videó is készült, de természetesen olyanokat is találni, akik megértik Mbappé távozását, és hálásak neki.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.