Mo Salah a Real Madrid egyik kiszemeltje

Fotó: Twitter/Liverpool FC
not image

Borbély Fanni

2021. október 16. - 10:20

Az egyiptomi csatár még mindig nem hosszabbította meg szerződését a Liverpoollal, és a spanyolok ezt szeretnék most kihasználni.

A Real Madrid továbbra is nagyon aktív arcát mutatja az átigazolási piacon. A szinte már-már megszállottsággal összekapcsolt céljuk továbbra is Kylian Mbappé érkezése szabadügynökként, a francia csatár szerződtetése azonban nem az egyetlen művelet, amellyel a csapat forradalmasítására készülnek.

Akár Mbappé végül hosszabbít, akár nem, a Real Madrid szándéka tovább megy, és Európa egyik legrettegettebb támadósorának kialakítására törekedve egy újabb átigazolással is elkölthetné azt a pénzt, amely nem a francia csatár költségeire menne el írja a fichajes.net.

Éppen ezért, ahogy azt személyes Twitter-fiókján Ekrem Konur is megerősítette, a spanyol fővárosból máris nekiláttak egy olyan ajánlat megtervezésének, amelyről a Liverpool hamarosan tudomást szerezhet. A Real Madrid tisztában van azzal, hogy Mo Salah továbbra is a világ egyik legjobb csatára, a hosszabbítása pedig még nem véglegesített, és ha egy külsős ügynök belép, minden balul sülhet el.

Ehhez a művelethez a klub jelentős összeget és Eden Hazard visszatérését kínálná a Premier League-be. A belga a Chelsea-től való távozása óta nem volt sikeres a LaLigában, és a Madrid két problémát is megoldana egy csapásra: továbbra is egy állandóan sérült és formán kívüli játékost tartana meg, és egy olyan játékost adna hozzá, aki forradalmasítaná Carlo Ancelotti csapatát.