Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Ezzel akadályozná meg a PSG Mbappé real madridos szerződését

Fotó: Twitter/FrenchTeam
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírek szerint Párizsban semmit sem bíznak a véletlenre, és egy új sportigazgatót szerződtetnének annak érdekében, hogy megtartsák a legértékesebb játékosukat.

A PSG elnöke nemrég azt mondta, hogy nem fogják eladni Mbappét, de ez nyilván nem így működik, ha valaki távozni akar, plusz ha túlhúzzák a húrt, az is benne van a pakliban, hogy a francia klasszis ingyen igazol át a Real Madridhoz, amikor lejár a szerződése.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Neymarral már sikerült aláírniuk, ugyanakkor Mbappé jövője még mindig erősen kérdéses. A spanyol AS arról számolt be, hogy a PSG új sportigazgatót keres, és az ő segítségével próbálják meggyőzni a támadót a hosszabbításról.

A fő célpontjuk Luis Campos, aki a Real Madriddal is tárgyalásban áll, és nagyon szoros kapcsolatot ápol a francia válogatottal. Annak ellenére, hogy a PSG hivatalosan elégedett Leonardo munkájával, most mégis új embert keresnek a helyére.

Campos szabadon igazolható, és köztudottan Mbappé egyik jó barátja. A szakember nem zárkózna el attól, hogy Párizsban folytassa a munkát, bár a Le Parisien szerint már meg is állapodott a Real Madriddal.

Megvan Haaland ára, őrületesen nagy összeg

A dohai tulajdonosi kör nagyon elégedett Leonardo elmúlt másfél évben végzett munkájával, de összerúgta a port az új edzővel, Pochettinóval, és még mindig nem tudta meggyőzni Mbappét a maradásról.

A PSG emiatt már az elmúlt héten felvette a kapcsolatot Paraticióval a sportigazgatói munka miatt, ám az olasz végül a Tottenham ajánlatát fogadta el.