Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

További Hírek

A francia csatár nem szórakozik: Kylian Mbappé azt akarja, hogy a Paris-Saint Germain szabaduljon meg Neymartól.

Perezt hétfő este kérdezték Mbappéról, ám válasza sokakat meglepett: a Real Madrid elnöke nemes egyszerűséggel kijelentette, Mbappé elszalasztotta a lehetőséget, így őt már nem is érdekli a játékos.

A múlt héten robbant ki a vita a francia csatár jövője kapcsán, miután olyan hírek jelentek meg, melyek szerint Mbappé megunta a PSG-t és arra kérte a klub vezetését, hogy engedjék el.

Kylian Mbappé ragaszkodik ahhoz, hogy nem kérte, hogy elhagyja a Paris Saint-Germaint a januári átigazolási időszakban, és megdöbbent az erről szóló hírek miatt.

A francia a nyáron hosszabbított szerződés Párizsban, de arról szólnak a hírek, hogy a viszony máris megromlott. 

Kibékíthetetlennek tűnnek az ellentétek, Mbappénak pedig megvan rá a jogi lehetősége is, hogy idő előtt felbontsa a szerződését a csapattal.

A Real Madrid azonban nem opció, egészen meghökkentő, ki is lehet a nevető harmadik.

A francia csatár több híroldal szerint is boldogtalan a PSG-nél és már a téli átigazolási időszakban otthagyná a klubot.

Miután Kylian Mbappé mindenkit megdöbbentve elutasította a Real Madridot a nyáron, úgy tűnik, hogy a klub minden lehetőséget lezárt a leigazolására.

A játékosnak több dolog sem tetszik a fotózással kapcsolatban, ezért egyértelműen jelezte, hogy nem hajlandó részt venni az eseményen.